Meo Buttons Company

Ние го закопчуваме целиот свет…

ПРОИЗВОДИ

Повеќе за MEO BUTTONS

Кои сме ние?

Фирма MEO BUTTONS произведува копчиња и токи изработени од полиестар ,корозо, рог, коска, кокос ,метал и др. Фирмата е сопственик на фабрики,кои се опремени со современи со висока технологија машини,кои одговараат на современите стандарди и прописи во областа . MEO BUTTONS директно извезува во сите краеви на светот,а главно работи со клиенти од Европа и Америка.

27 години

производство на копчиња и токи

90 милиони

копчиња производствен капацитет на месец

100% квалитетна услуга

брза услуга,прифатливи цени,квалитетна контрола