За нас

MEO BUTTONS е нова, млада и динамична фирма во Бугарија. Од 2010 година присуствуваме и на Балканскиот пазар и сме специјализирани во производство на копчиња и текстилни додатоци. Нашата дејност претежно е производството на копчиња,но работиме и за текстилни фирми и производители на текстилни материјали и додатоци. Основните производи,кои ги произведуваме и нудиме на клиентите се копчиња,токи ,алки, рогови копчиња комплети,метални додатоци како и многу други текстилни материјали. Нашата најдобра страна се копчињата. Фирмата ни нуди широк спектар од копчиња на клиентите. Најдистрибуирани и барани копчиња,кои ги произведуваме се копчињата од полиестар, корозо копчињата, рог копчињата,чибук- копчињата,копчиња- коска, дрвени, бисерни, метални и коконат копчиња.

Повеќе од 27 години производство на копчиња.

Компанијата е водечки и докажан лидер во производството на копчиња и текстилни додатоци. Со 27-годишно искуство, таа е рангирана на прво место во Турција и на второ во Европа, како фирма поголем производител и дистрибутер на копчиња. Од недамна во производствените ни бази, веќе произведуваме и метални копчиња и додатоци. Сите наши производи поседуваат сертификат Oeko-Tex. Фирмата ни MEO BUTTONS се наоѓа во Бугарија,а таа е член на Европската унија (ЕУ),ние можеме да ги испорачуваме производите и услугите си и во земји од ЕУ, не само на Балканот .
Во последните години,специјално во Германија,Шпанија,Франција и Грција,големите текстилни фирми и производители го префрлија производството си во Бугарија. Поради тоа што односот цена- квалитет е многу добар во Бугарија,нашите копчиња и додатоци,кои се користат во текстилната индустрија, се многу ценети и овде. За нас MEO BUTTONS најважниот принцип,кој го почитуваме и одржуваме е задоволството на нашите клиенти. Ние сме горди на тоа,дека секогаш може да Ви услужиме и да Ви понудиме најквалитетните и најновите производи на фирмата ни. За нас копчето е нешто многу мало,но ценето како додаток. Понекогаш ,,Малите нешта ја прават разликата”- логото и на нашата фирма MEO BUTTONS.

Мисија

Го нудиме секогаш на своите клиенти најдоброто и најквалитетното. Ја почитуваме тезата дека ,,Клиентот секогаш има право”. Брзата и лесна услуга за клиентот е наша цел. За секоја нарачка работиме со возбуда,секогаш внимателно и динамично,исто тоа да е наша прва нарачка. Го проверуваме секогаш квалитетот и вршиме контрола на производот,исто како да е наша последна нарачка.

Визија

Ние од MEO BUTTONS сакаме да понудиме и да ги покажеме на целиот свет нашите копчиња. И со логото ,,Малите нешта ја прават разликата” да докажеме кои сме ние и доколку е верна оваа теза.

“Ние го закопчуваме целиот свет”