Количини и димензии

MEO BUTTONS нуди голема палета копчињата,кои ги произведува во различни димензии. Тие можат да бидат со следните димензии:
9mm 14″9,5mm 15″10mm 16″10,5mm 17″11,5mm 18″12mm 19″13mm 20″
14mm 22″14,5mm 23″15mm 24″16mm 26″18mm 28″19mm 30″20mm 32″
21,5mm 34″23mm 36″25mm 40″26,5mm 42″28mm 44″30mm 48″32mm 50″
34mm 54″38mm 60″44mm 69″44,5mm 70″51mm 80″54mm 85″ 

За нарачка на повеќе видови копчиња се бара минимум количина. За различните модели,тоа е следното:

Корозо копчиња

минимум 2000 бр.

Kопчиња од рогови

минимум 2000 бр.

Уреа копчиња

минимум 2000 бр.

Метални копчиња

минимум 2000 бр.

Копчиња од кокос

минимум 2000 бр.

Копчиња од коска

минимум 2000 бр.

Дрвени копчиња

минимум 2000 бр.

Бисерни копчиња

минимум 2000 бр.

POLYESTER BUTTONS ( SHEET )POLYESTER BUTTONS ( ROD )
SIZEMM1 DRUMSIZEMMPCS
GRSPCS
149120 14930.000
161095 161030.000
1811.575 1811.530.000
2012.762 2012.720.000
221448 221415.000
2314.545 2314.515.000
241542 241515.000
261634 261615.000
281832 281813.000
301925 301913.000
322023 322010.000
362318 36238.000
402414 40248.000
442812 44286.000
483010 48306.000
54348 54345.000
6037.55 6037.55.000