Контакти

Фабрика

Адрес

Чобанчешме мх, Ул. Календер 18,
Бахчелиевлер / Истанбул / Турция

Склад София

Address

Митрополит Панарет 18, ет. 1 офис 1, София / България

Свържете се с нас

Мобилен

(+359) 877 89 49 30
Павел Панайотов

w

Whatsapp/Viber

(+359) 877 89 49 30

Skype

polkombutton

Пишете ни ако сакате да Ви испратиме повеќе материјали во врска со понудените од нас производи. Пополнувањето на сите полиња е задолжително.

  Вашето име*

  Адреса*

  Фирма*

  Вашиот Email*

  Телефон за контакт*

  Вашето известување*