Имитација Kопчиња од рогови

Копчињата се стари скоро колку цивилизацијата. Во долгата си историја претрпеле многу промени, воздигнување и залез. Се утврдиле со традиционални материјали,кои по времениот занес по пластиката, пак се враќаат и ги утврдуваат своите позиции.

Галерија

Широкиот избор на современиот потрошувач

Разликата денес е во тоа,што копчињата се на располагање на секој. А ако овој беспорно неопходен додаток е многу скап за вас,ако е изработен од природни материјали,тогаш на многу пониска цена можете да купите одлична полиестарна замена.
Особено успешна е предложената имитација рог копче. Направена од реномиран производител, таа тешко може да биде откриена од непрофесионалци како вид, така и по текстура и допир.

Специфики на производството им

Нивното производство се одликува по начинот на разлевање на боите,начин кој треба да обезбеди целосно мешање на боите. Се користат специјални машини. Полнењето калапи троши многу материјал, а тоа ги прави поскапи. Целата серија се изработува заеднички,затоа што,макар да има формули, не е можно да се добијат истите бои. Сложната изработка го концентрира нивното производството само во големи фирми.

Предности на добрата имитација на Копчињата од рогови

Од една страна, иако се поскапи од обичните полиестар копчиња, имитацијата останува поевтина од копчињата од природен рог. Од друга страна се користат сите предности при обработката и постигнување на спектакуларен надворешен изглед, карактеристичен за полиестарот.
Тие можат да се потенки или подебели, да се обоени според вашите барања, можат да се гравираат, да се стават натписи, лого, да имаат различни дупки и димензии.
Наоѓаат одлично примена врз тексас облеката, џемпери, одела, секојдневна и спортска облека.
Со ниска цена нашата имитација на Копчиња од рогови ќе ги задоволи целосно очекувањата и барањата, кои ги имате кон класичните Копчиња од рогови.