КОЖНИ ЕТИКЕТИ

Кожните етикети, кои ги нудиме се изработени од природна кожа. Моделите се прилагодени на начин, кој да ги задоволува различните клиенти.

Кај нас можете да најдете богат асортиман од кожни етикети,а во случај,да сакате да разработиме индивидуален концепт специјално за Вас,може да ги изработиме посаканите од Вас модели 1 кон 1.