Копчиња за кошули

Веројатно најкористени копчиња во светот се копчињата за кошули .Кај нив е важна големината. За стандардни се примат 14,16,18 и 20, но според нарачка на клиенти често произведуваме големина 12,13,15,17 и 19.Се користат сите видови материјали,а поради можностите за разновидност и ниска цена,најбарани се полиестарните.
Имаме голем асортиман сопствени модели,но сме во можност да го произведеме секое копче кое ќе посакате.
Имаме технички можности за различни нијанси и ласерско гравирање. Работиме со технологија, која дозволува да го гравираме крајот на копчињата или дури да направиме ласерско гравирање во боја,која е нова,уште не позната технологија во нашата област.
Било какво прашање да имате во врска со копчињата за кошули – контактирајте ни.

Галерија